ÖNEM PROJESİ ARALIK AYI FAALİYETİMİZ BANA BİR MASAL ANLAT

27.12.2023 121

21.12.2023 tarihinde “Masallar Çocuklarla Buluşuyor” yazar etkinliği yapıldı.  Okulumuza gelen yazar Neslihan YAŞAROĞLU “Zaman Neyi Eskitmez” adlı masalını bizlere seslendirdi. Çocuklar masalı dinlerken yazarın sorularına cevaplar verdi ve hayal kurdular.

Yine etkinlik çerçevesinde bazı sınıflarımızda öğrencilerimizin büyükleri(anane-dede) davet edilerek onlardan eski masalları anlatmaları istendi. Bazı sınıflarımızda geleneksel masal kahramanımız Keloğlan tanıtıldı. Keloğlan boyama sayfaları boyandı. Keloğlan İle Devler masalı okundu. Masalın ana düşüncesi sezdirildi. Çocuklar kendilerine ilginç gelen bölümlerin resimlerini yaptılar. Çocuklar ailelerinden öğrendikleri Keloğlan Masallarını serbest etkinlik derslerinde arkadaşlarına anlattılar.

27-12-202327-12-202327-12-2023