OKUL AİLE BİRLİĞİ KAHVALTI ETKİNLİĞİMİZ

12.05.2023 270

Okul Aile Birliğimizin geleneksel olarak her yıl düzenlediği kahvaltı etkinliği 10 Mayıs Çarşamba günü Ereğli Yavuz Et Restoran’da gerçekleşti. İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Aslan CANBABA, Belediye Başkanımız Sayın İsmail YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Turgut CÜRE kahvaltımızı teşrifleriyle onurlandırdılar.

Her şeyden önce hayatlarımızın odak noktası, yaşam kaynağımız olan çocuklarımız, etkinlikten elde edilen bağışlar ile kardeş okul olan Adıyaman İli Gerger İlçesi Şamani Köyü’ndeki arkadaşlarının eğitimlerine katkıda bulundular.

Bu güzel amaç için emek harcayan Okul Aile Birliği Başkanı Refref ERTAN ve Yönetim Kuruluna, kahvaltıya katılarak bir araya gelen ve destek sağlayan velilerimize, kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için;  meb_iys_dosyalar/41/05/700429/fotograf_galerisi_3465890.html