İLKÖĞRETİM HAFTASI

İLKÖĞRETİM HAFTASI

Okulumuzda İlköğretim Haftası öğrenci etkinlikleri ile kutlandı.

14.09.2023 250

Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız İlköğretim Haftasında, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşamaktadır.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz!

Sizleri gönülden seviyor ve güveniyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarınızın  devam edeceğine  inanıyor,   eğitim- öğretim hayatınızda  kendiniz, aileniz, memleketiniz, ülkeniz ve tüm insanlık için faydalı çalışmalara imza atmanızı bekliyoruz. 

Değerli anne-babalar;

“Eğitim ailede başlar” sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, öğretmenlerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı, onların takipçisi olmalıyız. ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılarla dolu bir yıl  diliyoruz.

meb_iys_dosyalar/41/05/700429/fotograf_galerisi_3499065.html