GAZİLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gaziler günü ve haftası münasebetiyle okulumuza ziyarette bulunuldu.

06.10.2023 214

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi üyesi gaziler, okulumuzu ziyaret etti. Şube Başkanı Yaşar Göközkut, gazi arkadaşlarıyla birlikte öğrencilerimize, milli birlik ve beraberlik, dayanışma ve gazilik hakkında bilgiler verildi. Anılarını anlatan gaziler, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Karamürsel’deki okulları ziyaret etmeyi gelenek haline getirdiklerini belirten Göközkut, beraberindeki gaziler ile öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ve Kıbrıs Harekatı’na ilişkin bilgiler verdiklerini ifade etti.  Okul Müdürü Murat Özer ise ziyaretinden dolayı gazilere teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şube Başkanı Yaşar Göközkut, öğrencilerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

meb_iys_dosyalar/41/05/700429/fotograf_galerisi_3509920.html